Gastenboek

Deel je positieve ervaringen, help ons met mond aan mond reclame!

Claire
14 december 2018

Beste Patrick en team, Een superdank voor de mooie Kerstfeest die jullie ons bezorgden! Het is telkens heel tof om met jullie samen te werken! Groetjes en tot volgend jaar! Prettige Eindejaarsfeesten! Claire en alle Neosmedewerkers
Verbelen Paul - Inzé Ghislaine
20 september 2018

Zaterdag 15.09 feestje gehad door jullie verzorgd. Niets dan schitterende reacties over het lekkere eten en top bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank
Vande Velde Jean Marie volley VCE
26 augustus 2018

Gisteren heel lekker varken aan 't spit gegeten met mooi assortiment groentjes en heel lekkere sauzen, fijne bediening. Een echte aanrader.
Liesje uit Kodb
08 juli 2017

Wij kozen voor het Summer Time menu (met hier en daar wat aanpassingen naar eigen smaak). Wijzelf en al onze gasten was vol lof over het lekkere eten & de top bediening. Bedankt!
Marie Coenen
23 december 2016

Varken aan 't spit uit het vuistje. Het was super lekker... Alleen maar lof... duizend maal dank!
Mevrouw Dewaele
26 december 2016

Dank voor de lekkere gerechten! Iedereen vond het menu zeer geslaagd.
Familie Gillis uit Humbeek
26 december 2016

Onze Kerstmaaltijd was top. Alleen maar lof van ons en onze gasten. Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar. Fijn eindejaar!
Hermans Dirk
03 september 2016

Wij vierden ons 50-jarig bestaan van hengelvereniging Viske Bijt en kozen voor de Summer Time BBQ. Iedereen was zeer tevreden over de formule. De degustatiehapjes waren lekker en mooi gepresenteerd. De BBQ was geweldig. Proficiat om er mee voor te zorgen dat ons feest geslaagd was.
Lydia Neys
10 juli 1956

Het was een fantastisch feest de gasten waren super tevreden de hapjes waren echt lekker en de bediening was ook top. Proficiat tastoe.
Lydia Neys
10 juli 1956

Het was een fantastisch feest de gasten waren super tevreden de hapjes waren echt lekker en de bediening was ook top. Proficiat tastoe.