Gastenboek

Deel je positieve ervaringen, help ons met mond aan mond reclame!

Maatwerkbedrijf BWB
25 oktober 2019

Al onze mensen hebben er erg van genoten en dat was mede door jullie. Dikke merci.
Brugghemans Marie-louise


Een beetje later met mijn beoordeling maar ons buffet van 28 september verjaardag en pensioen dat was dik in orden alles was zeer lekker , vers , mooi versierd en zeker voldoende p p een super aanrader tip top verzorgd wij wensen jullie nog heel veel succes en tot later voor en feestje mvg Van Campenhout - Brugghemans
Danny & Rita
18 augustus 2019

Hartelijk dank voor jullie diensten van zondag. Iedereen vond het eten super lekker. Ook een pluim voor uw personeel dat er voor gezorgd heeft dat alles tip-top in orde was.
NEOS Grimbergen
06 augustus 2019

Nogmaals een dikke pluim voor de verzorgde en lekkere BBQ. Dank aan de ganse ploeg !
Didier & Anja
13 juli 2019

Allereerst bedankt voor de bbq van gisteren. Zeer lekker, prima bediening, alles netjes opgeruimd,... Een super bijdrage aan een geslaagde avond !
Buurtfeest Zemst


Bedankt voor het verzorgen van onze BBQ. Het was top, beste catering tot nog toe! Verzorgd buffet, lekker gekruid vlees en heel vriendelijke en correcte mensen.
Deloitte Consulting
14 juni 2019

Hartelijk bedankt voor de uitstekende diensten van vrijdag. We hebben allen ten zeerste genoten van de barbecue alsook van de vriendelijkheid en efficiëntie van beide koks.
Olbrechts Anja
01 juni 2019

Zeer geslaagd huwelijksverjaardagfeest mede dankzij het lekkere varken aan 't spit met groentjes,patatjes en sauzen. De hapjes werden ook zeer gesmaakt! We hebben heel wat complimenten over het eten mogen ontvangen. Alles perfect verzorgd en tot in de puntjes in orde! Ook een dikke pluim aan het personeel. Jullie sprongen in waar nodig,behulpzaam en heel vriendelijk. Van harte bedankt! Koen en Anja
Renilde R.
07 april 2019

Beste Patrick, Ik heb veel complimentjes gehad van de gasten voor de lekkere barbecue. Wij kunnen terugblikken op een geslaagd verjaardagsfeest. De verrassing voor de jarige was compleet. Dankuwel voor de geleverde service!
Filip en Nancy
06 april 2019

Hallo Patrick, Bij deze wensen wij jou even te melden dat wij zaterdag genoten hebben van een fantastisch feest. Dit mede dank zij de professionele inzet van jullie team. Alles is heel vlotjes verlopen. We zijn weer culinair verwend geweest. Reacties van familie en vrienden waren zeer lovend. Altijd fijn. Te horen dat genodigden tevreden waren over het feest.