Info

Onze zaak

Traiteur Tastoe werd opgericht in 2005 en heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in de verzorging van feesten en feestelijke catering.

 

Patrick Huybrechts, zaakvoerder en Chefkok, is een culinaire duizendpoot die samen met u op zoek gaat naar het ideaal gastronomisch pakket om van uw feest, receptie of elk ander evenement een onvergetelijke ervaring te maken.  Organiseert u een feest als particulier of een evenement voor uw bedrijf...  Traiteur Tastoe heeft voor elke wens een culinair idee.

 

Traiteur Tastoe staat voor vaste waarden en werkt uitsluitend met dagverse producten.  Alle gerechten worden met de meeste zorg bereid, zodat wij u steeds de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.  Naast de meer klassieke bereidingen proberen wij tevens originele en verrassende gerechten voor te stellen.  Onze ambitie, capaciteit en creativiteit geven u de kans een uniek feest te beleven!

 

Welkom op onze website...  Wij stellen u graag enkele basisformules voor.
Heeft u een vraag of specifieke wensen?  Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!  Wij bezorgen u met veel plezier bijkomende informatie en werken vrijblijvend een voorstel uit op maat van uw wensen.